Onze maatregelen ter bestrijding van het Corona virus:

Het is een onzekere tijd voor ons allemaal. Ten gevolge van het coronavirus/COVID-19 vinden wij het van belang u te informeren over hoe we u zo goed mogelijk van dienst kunnen blijven.

Binnen ons bedrijf volgen wij constant de adviezen van het RIVM en de overheid waardoor wij inmiddels een aantal noodzakelijke maatregelen hebben getroffen. Zo heeft hygiëne uiteraard de allerhoogste prioriteit, vermijden wij lichamelijke contacten zoveel als mogelijk en is vooraf overmaken even de enige betaaloptie.

Onze showroom is momenteel gesloten voor bezoek maar onze webshop is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Voor vragen met betrekking tot producten, de website of het bestelproces staat onze klantenservice u, zoals altijd, graag telefonisch te woord via 0348 – 434189.

Wij houden op de werkvloer onderling minimaal 1,5 meter afstand. Het RIVM heeft gemeld dat het virus niet via post of pakketten wordt overgedragen. Bovendien heeft onze chauffeur extra maatregelen getroffen waarbij het contact tussen de chauffeur en de ontvanger beperkt blijft. Wanneer u een trap komt afhalen vragen wij u om ca. 1 uur van te voren te bellen zodat wij uw pakket op een kar voor u klaar kunnen zetten.

Ook in deze bijzondere periode staan we graag voor u klaar. Laten we goed voor elkaar zorgen om hier met zijn allen sterker uit te komen.

Houtentrappenwinkel maart 2020

Wijkt u trap af van onze standaard bouwpaketten vraag dan hier uw offerte aan:

De actuele levertijd vindt u hier:

 

 

© 2016 - 2022 houtentrappenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel