Service verlenen en meedenken met de klant

Toen wij in 2014 de overstap maakten van een producerend bedrijf in deuren naar een trappenfabriek hadden wij een visie: Mooie trappen maken tegen een voordelige prijs.

Wat begon met 1 trap in 2014 is inmiddels uitgegroeid tot meer dan 1000 trappen per jaar. Ook het aantal werknemers is meegegroeid. Met 10 mannen en vrouwen proberen wij iedere dag de klant tevreden te maken. Gezien de positieve recenties die wij krijgen lukt dat gelukkig erg goed.

Het gehele traject kunnen wij verzorgen. Thuis inmeten bij de klant, advies geven over houtsoort en trapmodel, het uitzoeken van een leuk spijltje. Alles is mogelijk.

De trap direct online bestellen is mogelijk bij onze standaard webshoptrappen, u ontvangt dan meestal dezelfde dag nog de productietekeningen ter controle. Heeft u een afwijkende maat dan kunt u deze eenvoudig aanvragen via onze Trappenconfigurator. U ontvangt dan meestal al binnen enkele uren een geheel vrijblijvende offerte.

Uiteraard is het ook mogelijk om ons te bezoeken op de Kuipersweg 31 in Woerden. Wij geven u graag onder het genot van een kopje koffie een rondleiding in onze trappenfabriek.

 

De actuele levertijd vindt u hier:

 

Trapverlichting

button trapverlichting

 

 

 

© 2016 - 2024 houtentrappenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel