Waarom een bouwpakket trap

Wanneer u kiest voor een bouwpakket trap dan verwijzen wij u graag naar onze home pagina. Vervolgens drukt u op het model trap welke u nodig heeft. U komt nu terecht op een eenvoudig invul formulier. In dit formulier vult u de maatvoeringen in en de eventueel extra toebehoren. Alles ingevuld? Druk nu op de bestelknop om de bestelling af te ronden en uw overige gegevens in te vullen.

In onze webshop vind u de standaard bouwpakket trappen. Deze trappen zijn verkrijgbaar in diverse maatvoeringen en zijn zeer scherp geprijsd. Of u nu kiest voor een rechte steektrap, halfslag trap, dubbelkwart trap, bovenkwart trap of een onderkwart trap u vind ze allemaal terug in onze webshop. Een trap uit onze webshop is altijd vervaardigd van Vuren hout. Hierbij de voordelen voor u om voor een standaard bouwpakket trap te kiezen uit onze webshop:

  • Online op een tijdstip wanneer het u uitkomt
  • Goedkoop
  • Eenvoudig te monteren
  • Snelle levering

Een trap bouwpakket kopen? Dat doe je voordelig online!

 

De voordelen van een trap bouwpakket 


Houtentrappenwinkel.nl biedt een ruime keuze aan op het gebied van een trap bouwpakket. Of u nu een vaste trap wilt bouwen of een halfslag trap, een pakket met een houten trap biedt tal van mogelijkheden en voordelen. De belangrijkste voordelen van een trap bouwpakket zijn: 

  • Een trap bouwpakket is een goedkope optie als u een houten trap zoekt. Zeker als u deze bestelt bij Houtentrappenwinkel.nl. Wij maken onze trappen namelijk in onze eigen fabriek en kunnen daardoor voordelig leveren.
  • Als u uw trap snel in elkaar wilt zetten, is een trap bouwpakket een slimme keuze. Bouwpakketten voor houten trappen zijn gemakkelijk en vlug in elkaar te zetten. Ook als u geen ervaren klusser bent! Zo spaart u een hoop tijd en frustratie uit.
  • Door te kiezen voor een vaste trap of halfslag trap van hout bent u duurzaam bezig. Houten trappen zijn robuust, gaan lang mee en zijn goed voor het klimaat omdat ze CO2 vasthouden. Een houten trap als bouwpakket kopen en vervolgens zelf bouwen is dan ook op meerdere vlakken voordelig.

 

Ons assortiment trap bouwpakket 

 

Onze collectie bouwpakketten is enorm. Naast halfslag trappen vindt u in ons assortiment onder meer rechte steektrappen, bovenkwart, dubbelkwart en onderkwart trappen. Maar ook voor scheluw trappen, hekwerken en trapleuningen kunt u in onze webshop terecht. Welk soort goedkope houten trap of vaste trap u ook via ons bestelt: wij leveren uw pakket snel af en tegen scherpe prijzen. Online vult u de benodigde maten in en uw pakket wordt, in de juiste afmetingen, snel en zorgvuldig afgeleverd. Zodat u binnenkort al kunt genieten van uw nieuwe houten trap! 

Bouwpakkettrap

De actuele levertijd vindt u hier:

 

Trapverlichting

button trapverlichting

 

 

 

© 2016 - 2024 houtentrappenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel