• Halfslagtrap open van 254 t/m 294 cm
  Halfslagtrap open van 254 t/m 294 cm
  € 899,00
 • Halfslagtrap dicht van 254 t/m 294 cm
  Halfslagtrap dicht van 254 t/m 294 cm
  € 959,00

De halfslag trap, een trap met een draai van 180 graden

Een halfslag  is een trap welke 180 graden draait om een spil naar links of naar rechts. Op de afbeelding is deze linksom getekend maar rechtsom is uiteraard ook leverbaar (zie foto). Schroeven worden los meegeleverd en de treden zijn genummerd.

De lengte van de trap is er in 3 varianten afhankelijk van de gekozen traphoogte.

Bestel uw halfslag trap bij houtentrappenwinkel.nl, snel en voordelig geleverd!

Wij adviseren u de opening ca 2 cm breder te maken dan de breedte (maat C) van de trap. Deze ruimte kunt u later indien gewenst afwerken met een aftimmerlat.Het trapgat dient in lengte ongeveer 2 cm groter te zijn dan de lengte van de trap (maat B)Maat D is maat C + 130 mm. Heeft u nog vragen over de bovenkwart trap? Bel ons gerust of neem contact op via het Contactformulier

De bouwpakkettrappen van houtentrappenwinkel.nl worden speciaal voor u op maat gemaakt het is daarom voor ons niet mogelijk om een geleverde trap retour te nemen. Wij adviseren u om de opmeting en plaatsing te laten uitvoeren door iemand met enige bouwkundige kennis van zaken.

Halfslagtrap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een chique en praktische trappenhal, dankzij een halfslagtrapZoek je nog een goede trap om zelfs een kleinere trappenhal of andere ruimte stijlvol en tegelijkertijd praktisch in te richten? Dan is een halfslagtrap zonder twijfel de beste oplossing.

Dit soort trap heeft heel wat te bieden qua ruimtebesparing, maar draagt ook bij aan de look van de ruimte. Lees verder voor meer informatie over dit type draaitrappen bij Houtentrappenwinkel.nl en je vindt snel de beste oplossing voor jouw interieur!

Wat is een halfslagtrap?

Een halfslagtrap of draaitrap is een trap die om een spil gebouwd is en halverwege in stukken of in een draaiendeHalfslagtrap beweging naar rechts of links loopt. Bij Houtentrappenwinkel is dit soort trap verkrijgbaar in drie varianten, afhankelijk van de afmetingen die je verkiest. We helpen je daarom graag om het optimale formaat voor jouw trap te berekenen.

Deze trap neemt een stuk minder plaats in dan een standaardmodel en is dus de ideale optie voor een kleinere trappenhal. Met zo'n model overbrug je gemakkelijk een grote hoogte, terwijl hij toch relatief weinig grondoppervlakte inneemt. Het ruimtebesparende effect van zo'n trap maakt het trouwens gemakkelijk om er extra spullen onder op te bergen. Denk maar aan een schoenenkast, paraplu's, enzovoort. Op die manier maak je optimaal gebruik van de beschikbare ruimte in je trappenhal!

Hoewel een steektrap in de meeste gevallen ook een goede optie is als je ruimte wilt besparen, heeft een halfslagtrap nog een stapje voor. Deze laatste is immers niet zo stijl als een steektrap, waardoor het risico op een valpartij een stuk kleiner is.

Interessant om te weten: Als je kiest voor een trap met draaiing, heb je de keuze tussen een model dat linksom of rechtsom draait. In beide gevallen bedraagt de hoek 180 graden, dus het maakt in feite niet uit welke richting je verkiest. Kortom, dit soort trap is een flexibele uitkomst in verschillende situaties.

Bij Houtentrappenwinkel.nl heb je ten slotte de keuze tussen open of gesloten trappen met draaiing, afhankelijk van je voorkeur. Een open model zonder stootborden oogt iets lichter en ruimer, maar een gesloten trap fungeert wat meer als blikvanger in je interieur!

De belangrijkste voordelen van een halfslagtrapWaarom zou je nu dit type trap moeten plaatsen? Dit zijn de belangrijkste voordelen in een notendop:

 • Dit soort trap bespaart heel wat ruimte.
 • Het is een veilige oplossing.
 • Je kiest het ontwerp en de richting van je trap helemaal zelf.
 • Je hebt de keuze tussen open of gesloten modellen.
 • Je hebt extra opbergruimte voor spullen.

   

Op zoek naar een trap met halfslag? Houtentrappenwinkel.nl helpt je!Klaar voor een nieuwe trap die stijl en functionaliteit prachtig combineert? Bij Houtentrappenwinkel.nl adviseren we je graag bij de zoektocht naar de beste halfslagtrap. Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen!

 

 

De actuele levertijd vindt u hier:

 

Trapverlichting

button trapverlichting

 

 

 

© 2016 - 2024 houtentrappenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel