Retourneren:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@houtentrappenwinkel.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Voor het retourneren van uw bestelling kunt u het herroepingsformulier downloaden.

Onze bouwpakkettrappen en maatwerktrappen worden speciaal voor u volgens de door u ingevoerde specificatie op maat gemaakt. Iedere trap is uniek en er zijn meer dan 10.000 variaties mogenlijk. Wij hebben dan ook geen trappen op voorraad.

Op onze bouwpakkettrappen en maatwerktrappen is om bovenstaande redenen het herroepingsrecht NIET van toepassing. De verkoop is hiermee na akkoord productie tekeningen definitief. Wij kunnen foutief bestelde trappen niet retour nemen.

Indien u twijfelt over de maatvoering vraag dan advies aan iemand met een bouwkundige achtergrond. Natuurlijk kunt u ook ten alle tijde telefonisch contact met ons opnemen voor advies. Wij zijn op werkdagen bereikbaar op 0348-434189.

 

 

 

 

Wijkt u trap af van onze standaard bouwpaketten vraag dan hier uw offerte aan:

 

De actuele levertijd vindt u hier:

 

 

 

© 2016 - 2024 houtentrappenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel