Een open trap: de oplossing voor een stijlvolle, moderne inrichting

 

Ben je op zoek naar een stijlvolle trap die daarbij ook op het vlak van functie en praktisch comfort aan de verwachtingen voldoet? Dan is een trap met open ontwerp waarschijnlijk de beste oplossing! Bij Houtentrappenwinkel.nl dragen we comfort, maar ook veiligheid en design hoog in het vaandel bij het aanbieden van trappen. Een open model sluit perfect bij al die eigenschappen aan en is dus de ideale oplossing voor je interieur.

Wat is een open trap nu precies, wat zijn de voordelen ervan, wat is de kostprijs  en wat kan je verwachten als je er een koopt bij Houtentrappenwinkel.nl? Lees verder voor meer informatie en je koopt snel de ideale trap!
 

Wat is een open trap?Een open trap is, zoals de naam zelf zegt, een trap waarbij er lege ruimte tussen de treden zit. Dit betekent dat er geen zogenaamde stootborden tussen de treden staan. Open trappen zijn erg populair, maar je kunt ook kiezen voor een trap die half open is. Daarbij kan je een dergelijke trap zelfs dichtmaken en afsluiten, naargelang je voorkeur en de inrichting van je woning of bedrijfspand.
 

 

 

 

 

 

 

De belangrijkste voordelen van een open trapEen dergelijk traptype brengt heel wat interessante voordelen met zich mee voor je interieur. Een open trap in de woonkamer komt ook regelmatig voor. Hieronder een overzicht van de belangrijkste:
 

1. De ruimte oogt lichter en ruimerJuist doordat een dergelijke trap minder 'opvulling' heeft, ziet de ruimte waarin hij staat er een stuk lichter en minder beklemmend uit. Dit is vooral interessant als je een moderne of minimalistische look nastreeft in je trappenhal.
 

2. Vele ruimtes worden éénEen trap zonder stootborden is een van de beste ideeën als je een gevoel van eenheid wilt creëren tussen verschillende ruimtes. Door het ontbreken van stootborden lijkt de trappenhal te versmelten met andere, bovenliggende ruimtes.
 

3. Veel natuurlijke lichtinvalHoud je van een woning met veel natuurlijke lichtinval? Dan is een open trap perfect. Zo'n model houdt daglicht dat door de ramen naar binnenkomt immers niet tegen en zorgt zo voor wat meer sfeer in huis.
 

4. Gemakkelijk schoon te makenNog een voordeel van zo'n trap? Hij is gemakkelijk schoon te maken, gewoonweg omdat je geen stootborden hoeft te kuisen. Dit bespaart je heel wat werk en energie, waardoor je meer van beide over hebt om te genieten van je woning. Met een trap met open ontwerp is dat alvast geen uitdaging!
 

5. Een aanpasbaar designTen slotte zijn trappen zonder stootborden gemakkelijk aan te passen qua kleur en ontwerp. Je kunt de houten open trap bijvoorbeeld dichtmaken met een kast, maar ook in een twee drie verven. Doordat je geen stootborden hoeft te schilderen, bespaar je heel wat geld en tijd of betaal je minder als je het werk uitbesteedt.

Een extra voordeel van dergelijke trappen is dat er ongelofelijk veel mogelijkheden bestaan qua indeling en vorm. Zo vind je bij Houtentrappenwinkel rechte trappen, maar ook boven- of onderkwarttrappen en nog veel meer. Zo ben je niet alleen zeker van een trap die que stijl bij je inrichting past, maar ook als gegoten in de ruimte past.
 

Zoek je nieuwe open trap bij Houtentrappenwinkel.nlEen trap met open ontwerp is een must-have voor wie een moderne, minimalistische interieur wil creëren met voldoende lichtinval. Daarbij is het een goede oplossing als je liever niet te veel tijd, geld en energie verliest aan onderhoud of renovaties.

Wil je graag meer te weten komen over de prijs van een trap met open ontwerp? Misschien zoek je wel meer informatie in verband met dergelijke trappen en wil je weten welke mogelijkheden we zoal bieden? Neem gerust contact op met Houtentrappenwinkel.nl en de perfecte open trap vinden is geen enkele uitdaging meer!

De actuele levertijd vindt u hier:

 

 

 

© 2016 - 2024 houtentrappenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel