Wat kost het vervangen van een trap?

Dat is een vraag die veel mensen zichzelf stellen wanneer hun oude trap zijn beste tijd heeft gehad of wanneer zij simpelweg toe zijn aan een nieuwe. Gelukkig hebben wij goed nieuws: het vervangen van uw trap hoeft helemaal niet duur te zijn! Afhankelijk van uw voorkeuren kunt u al vanaf €315,00 bij ons terecht. 

Trap vervangen kosten 
De prijs die u voor het vervangen van uw trap betaalt, hangt natuurlijk af van uw wensen. Wilt u graag een bouwpakket bestellen dat u zelf eenvoudig monteert, of laat u de plaatsing liever over aan een vakman? 

Gaat u voor een open of dichte trap? En wat zijn uw voorkeuren wat betreft de weltrede, een stootbord en antislipstrips? 

Advies op maat 
Zoals u ziet, zijn er een aantal beslissingen te nemen voordat uw nieuwe trap een feit wordt. Maakt u zich echter geen zorgen, want onze medewerkers staan graag voor u klaar om u advies op maat te geven. 

Trap vervangen kosten bouwpakket 
Op de homepage kunt u zien dat ons aanbod aan bouwpakketten verschillende modellen omvat. Hierdoor hebben wij voor ieder wat wils. Gaat u voor een trap die weinig ruimte inneemt, zoals de rechte steektrap, dan kan dit al vanaf €565,00 (incl. btw). Is een dubbelkwarttrap echter geschikter voor uw woning? Dan kunt u al bij ons terecht vanaf €675,00 (incl. btw). 

Trap laten plaatsen 
Natuurlijk nemen wij het plaatsen van uw nieuwe trap ook graag van u over. De exacte kosten hangen af van uw situatie, maar vraagt u gerust eerst vrijblijvend een offerte op maat aan. 

Kijkt u rustig rond in ons assortiment, dan vindt u vast een trap die bij u past! 

Wijkt u trap af van onze standaard bouwpaketten vraag dan hier uw offerte aan:

De actuele levertijd vindt u hier:

 

 

 

© 2016 - 2023 houtentrappenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel