Trappenfabriek uit Woerden

Schakel een specialist in om uw trap te laten maken 
Er zijn slechts weinig mensen die de houten trappen voor gebruik in huis zelf kunnen ontwerpen én bouwen. Mensen die deze klus zelf oppakken, zijn doorgaans ervaren timmermannen of getalenteerde doe-het-zelvers. De meeste mensen kiezen voor een echte trappenspecialist om hun trap in een trappenfabriek te laten voor fabriceren en al dan niet zelf of met behulp van een installateur de trap te plaatsen. Een slimme keuze, want het laten maken van uw houten trap in een trappenfabriek geeft een aantal zekerheden. 

Waarom kiezen voor een trap uit onze trappenfabriek? 

 

De keuze om een trap op maat te laten maken in en trappenfabriek, is om meerdere redenen een veilige en verstandige optie. 

  • Een opdracht uitzetten om, op basis van uw ontwerp, een houten trap in de trappenfabriek te laten maken, geeft veel zekerheid. U weet zeker dat uw trap, omdat deze machinaal en door specialisten wordt vervaardigd, van optimale kwaliteit is.
  • Een trap die in een fabriek wordt gemaakt, is 100% veilig, omdat deze van de beste houtsoorten en exact op maat wordt gemaakt. En dat volgens een al langer beproefde methode. Wie zelf een trap maakt en in elkaar zet, profiteert niet van de expertise en kunde van een ervaren trappenfabrikant en kan doorgaans niet dezelfde kwaliteit leveren die machinaal geleverd kan worden.
  • Een houttrap, voor een verdieping of specifiek een zoldertrap, kan in een houtfabriek razendsnel op maat gemaakt worden. Veel sneller dan met de hand. Wilt u een nieuwe trap kopen via de trappenfabriek, dan wordt deze relatief snel geleverd.
  • Trappen van hout uit de fabriek zijn ideaal, omdat ze superstrak ontworpen worden, zonder splinters en beschadigingen. U heeft de garantie dat u het beste van het beste krijgt uit de trappenwereld!

Een trap van hout is zo gek nog niet! 

 

Bij de keuze voor een trap die in een trappenfabriek wordt gemaakt, is de houten trap een prima optie. Metalen trappen zijn robuust en modern, maar houten trappen zijn dat ook en hebben tegelijk ook een warme, gezellige en authentieke uitstraling. Verder kunt u houten trappen laten schilderen in alle mogelijke kleuren en zo perfect op jouw interieurstijl laten aanpassen. Ten slotte is hout natuurlijk fraai omdat dit soort trappen in elk woningtype passen. Of u nu een nieuwbouwhuis of een boerderij heeft: een houten trap misstaat nooit! 


Meer informatie aanvragen of een vrijblijvende offerte? 


Wilt u meer informatie over het op maat laten produceren van houttrappen in onze trappenfabriek? Vraag dan direct een vrijblijvende prijsopgave aan voor uw droomtrap. Wij helpen u graag verder om uw droomproject te realiseren. Belt u ons gerust op voor een gratis adviesgesprek of vul ons online aanvraagformulier in, vrijblijvend en voor niets! 

De actuele levertijd vindt u hier:

 

Trapverlichting

button trapverlichting

 

 

 

© 2016 - 2024 houtentrappenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel