Vaste trap zolder voordelen en kosten

Hedendaags zijn nog veel zolders te bereiken met een vlizotrap of ladder. Dit is niet alleen onpraktisch, maar geeft ook niet het mooiste plaatje. Door een vaste trap naar zolder te realiseren maakt u het zich veel gemakkelijker en het ziet er esthetisch mooier uit. Een vaste trap creëren kan in nagenoeg ieder huis.


Voordelen vaste trap naar zolder


Een vaste trap in uw woning om de zolder te bereiken geeft veel voordelen:
- Hogere veiligheid: Een vlizotrap of ladder is erg steil wat een onveilige situatie kan creëren. Deze trappen zijn met name onveilig voor kinderen en ouderen.
- Hogere woningwaarde: Het bouwen van een vaste trap verhoogt de woningwaarde. Vooral wanneer hiermee een extra bruikbare ruimte mee wordt gecreëerd.
- Extra ruimte creëren: Een zolder wordt vaak als opbergruimte gebruikt als deze via een vlizotrap of ladder te bereiken is. Door een vaste trap naar zolder te creëren, kan de ruimte op zolder efficiënter benut worden. Van deze ruimte zou zo een extra slaapkamer, wasruimte of kantoorruimte gemaakt kunnen worden.
- Comfortabeler: U kunt met een veel groter gemak de trap oplopen.


Is een vaste trap naar zolder geschikt in mijn huis?


Niet in iedere woning is het eenvoudig om een vaste trap naar zolder te bouwen. Er moet een goede locatie zijn voor het realiseren van de trap, waarbij het trapgat groot genoeg is. Een vaste trap naar zolder is zowel mogelijk bij een huis met betonvloer als met een houten vloer. Een houten vloer maakt het proces veelal wel gemakkelijker. Een zoldertrap is ook goed mogelijk bij huizen met een schuin dak als de trap maar niet onder het schuine gedeelte uitkomt.


Kosten van een vaste trap naar zolder


De kosten van een vaste naar zolder trap variëren heel erg afhankelijk van uw wensen. Gaat u voor een simpeler en minimalistisch model dan zijn de ontwerp en materiaalkosten lager dan bij een complexer ontwerp. De prijs hangt ook af van de grootte van de trap en het type trap. Wij leveren veel verschillende trappen zoals een rechte trap, bovenkwart trap, onderkwart trap, halfslag trap en scheluw trap. Het soort en type hout dat u wenst en eventuele verdere wensen als trapverlichting hebben ook invloed op de prijsopgave.


Een vaste trap naar zolder kopen met de service van houtentrappenwinkel.nl


Wij helpen u graag bij het plaatsen van een houten zoldertrap. U kunt vrijblijvend meer info of een offerte bij ons opvragen. We helpen u snel tegen een goede prijs/ kwaliteit verhouding. Voordat we de trap voor u regelen, ontvangt u een uitgebreide tekening en offerte. Omdat wij alles op maat voor u produceren, is retour inname niet mogelijk. Bent u van plan om de trap zelf te plaatsen, maar wilt u het inmeten, tekenen en produceren uit handen geven? Dan kunt u van ons ook de trap als een compleet bouwpakket ontvangen. Bent u geïnteresseerd in het kopen van een zoldertrap? Neem dan zeker contact op met houtentrappenwinkel.nl.

De actuele levertijd vindt u hier:

 

 

 

© 2016 - 2024 houtentrappenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel