Kosten vaste trap

Ga voor kwaliteit, stijl en voordeel 
Als u een nieuwe vast trap voor in huis zoekt, wilt u naast kwaliteit natuurlijk een stijlvolle én voordelige trap kopen. Maar hoe hoog zijn de kosten van een vaste trap? Welke prijs betaalt u voor het laten plaatsen van een vast trap? 


Relatief lage kosten voor een perfecte trap 


Als u een elegante, strak ontworpen en goedkope houten trap zoekt, bent u bij Houtentrappenwinkel.nl aan het juiste adres. De kosten van een vaste trap zijn bij ons relatief laag vergeleken met andere aanbieders. Dit komt omdat wij onze trappen ontwerpen en maken in onze eigen houtfabriek en deze trappen ook zelf kunnen laten plaatsen door onze monteurs. Zo leveren wij fraaie bouwpakketten voor een houttrap, die u zelf in elkaar kunt zetten. De kosten van deze bouwpakketten beginnen al bij 600 euro, incl. btw. Probeer uw ideale vaste trap van hout maar eens elders zo voordelig aan te schaffen.

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om uw aangekochte trap door ons te laten plaatsen, maar dan komen de kosten van een vaste trap wel iets hoger uit dan wanneer u een bouwpakket kiest. Ook het type trap is van invloed op de kostprijs. Zo kunt u gaan voor eenvoudige rechte steektrappen, maar ook voor prachtige onderkwarttrappen of halfslagtrappen.

Uw wens is hierbij onze opdracht! 
 

Wijkt u trap af van onze standaard bouwpaketten vraag dan hier uw offerte aan:

De actuele levertijd vindt u hier:

 

 

 

© 2016 - 2024 houtentrappenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel