Wat kost een nieuwe trap?

Het vervangen van een trap is voor de gemiddelde persoon geen dagelijkse kost. Dus hoe weet u dan wat normale prijzen zijn voor een goede kwaliteit trap? En waar moet u op letten bij het kiezen van een trap? Welke kosten komen er kijken bij het vervangen van een trap?

Lees snel verder, want wij vertellen u alles dat u moet weten om de trap te vinden die bij u past. 


Wat kost een trap? 

 

Misschien twijfelt u nog of u uw trap wilt laten renoveren of dat u liever voor volledig vervangen gaat. Wanneer u voor renovatie kiest, hangen de kosten natuurlijk af van de status van uw huidige trap. U doet er verstandig aan om door een vakman te laten controleren of renoveren uiteindelijk geen gevalletje ‘goedkoop is duurkoop’ wordt, omdat de kwaliteit van de trap toch al te slecht bleek. 

Wanneer u ervoor kiest een hele nieuwe trap te laten maken, staat u voor de volgende beslissing, namelijk: zelf doen of laten doen? 


Trappen prijzen: bouwpakket of maatwerk? 


Wat het belangrijkst is, is voor uzelf bepalen of u een bouwpakket wilt bestellen dat u eenvoudig zelf in elkaar zet, of dat u liever een expert inschakelt om de trap te laten maken en plaatsen. 

De goedkope optie is natuurlijk een bouwpakket. Deze koopt u bij ons al vanaf €315,00 (incl. btw). Waarschijnlijk hangt deze keuze echter niet alleen af van de prijs, maar ook van uw eigen handigheid. Bent u een klusser, dan is uw trap vernieuwen wellicht geen enkel probleem. 

Wij kunnen ons echter voorstellen dat dit voor de gemiddelde huiseigenaar een iets te grote klus is. Daarnaast is er de stand van zaken in uw huis. Simpelweg kopen en plaatsen is soms gemakkelijker gezegd dan gedaan, vooral als uw woning al wat ouder is. 


Extra overwegingen 

 

Wat de prijs van een trap nog iets hoger kan maken, zijn aanvullende opties zoals het toepassen van een stootbord op de bovenste trede of het infrezen van antislipstrips. Dit kan al geregeld worden voor een meerprijs van slechts enkele tientjes. 

Daarnaast geeft u misschien de voorkeur aan een speciale grondverf of afwerklaag, of u kiest ervoor tegelijkertijd uw leuning of hekwerk te vervangen. In onze webshop kunt u exact zien welke extra kosten dit met zich meebrengt. 

In ons uitgebreide assortiment trappen zult u bovendien zien dat wij voor iedere woning een geschikte (open en dichte) trap hebben: 

  • Rechte streektrappen
  • Scheluwtrappen
  • Bovenkwarttrappen
  • Onderkwarttrappen
  • Dubbelkwarttrappen
  • Halfslagtrappen

 

Advies op maat 


U wilt het kopen en plaatsen toch niet helemaal zelf doen? Geen probleem! Onze medewerkers staan graag voor u klaar voor een advies op maat. Zo weet u zeker dat u de beste goedkope trappen prijzen voor uw huis ontvangt. 

Kies dus vooral wat u het prettigst vindt: u bestelt snel online of u laat eerst vrijblijvend een offerte maken! 

De actuele levertijd vindt u hier:

 

Trapverlichting

button trapverlichting

 

 

 

© 2016 - 2024 houtentrappenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel