De levering en verzendkosten:

 

De levering en verzendkosten kunnen we als volgt onderverdelen:

Voor onze bouwpakkettrappen en Maatwerktrappen:

Alle trappen worden bezorgd middels ons eigen transport en onze eigen chauffeur. Enkele dagen voorafgaand aan de levering ontvangt u van ons een mail met daarin een track en trace betreffende de leverdatum. Met deze link kunt u de bezorger op de dag van afleveren live volgen! De verzendkosten bedragen € 65,00 per adres in Nederland. Voor Belgie bedraagt dit € 86,00

Accessoires:

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 12.00 u worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:
€ 6,95 Voor alle accesoires.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorgen van postnl. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

De actuele levertijd vindt u aan de rechterzijde van de productpagina.

De actuele levertijd vindt u hier:

 

Trapverlichting

button trapverlichting

 

 

 

© 2016 - 2024 houtentrappenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel