Een trap bestellen, zo gedaan

 

U was op zoek naar een houten trap en heeft inmiddels uw keuze gemaakt uit ons ruime assortiment. Nu is het moment aangebroken om de trap te bestellen. Bij houtentrappenwinkel.nl is dat zo gedaan en in een paar stappen geregeld. Het enige wat u moet doen tijdens een trap bestellen, is de maten opgeven en uw voorkeuren aangeven. Nog voor dat u daadwerkelijk een trap gaat bestellen, is het wel van belang dat u de juiste voorbereidingen treft. Dat wil zeggen dat u de trap eerst moet (laten) inmeten, zodat u de juiste maten opgeeft en uw trap straks perfect in uw woning past. Wilt u precies weten hoe een trap bestellen in zijn werk gaat? Dat leest u hier op deze pagina. We nemen u van begin tot eind mee in het bestelproces.

Hoe een trap bestellen bij houtentrappenwinkel.nl

Een houten trap online bestellen, begint op de homepagina van onze website. Hier ziet u in een oogopslag ons uitgebreide assortiment van houten trappen. Dit varieert van een rechte steektrap, een trap die een kwartdraai maakt van 90 graden tot een halfslag trap die 180 graden om een centrale spil draait. Afhankelijk van de trap waarvoor u heeft gekozen, gaat u tijdens uw trap bestellen een aantal details doorgeven. Die zijn belangrijk, want aan de hand van alle details die u doorgeeft, wordt uw trap gemaakt. Wilt u bijvoorbeeld een rechte trap bestellen, dan kiest u eerst voor de dichte of open variant. Dat wil zeggen met of zonder stootborden. Vervolgens klikt u op de gele 'bestel nu' knop.

  • U vult nu de hoogtemaat in (A). Deze is minimaal 254 cm en maximaal 294 cm De prijs van de trap loopt verder op naarmate deze hoger is.
  • In de volgende stap vult u de uitvalmaat (B). Dit is de afstand van de voorkant van de eerste trede tot de voorkant van de bovenste trede. U meet deze afstand langs de grond. De uitvalmaat kan variëren van 214,5 cm tot en met 261,5 cm
  • Nu volgt de breedtemaat (C). Deze loopt van de buitenzijde van de linker trapboom (of wang) naar de buitenzijde van de trapboom aan de rechterkant.
  • In deze stap geeft u aan of u een trap wilt met of zonder een weltrede. Dit is de bovenste trede van een trap die aansluit op een verdieping.
  • Vervolgens geeft u aan of er een stootbord moet komen op de bovenste trede.
  • Daarna laat u ons weten of wij wel of niet een antislipstrip moeten infrezen op elke trede van de trap.
  • U kunt de trap zowel bestellen met als zonder leuning. In deze stap geeft u aan of u een leuning wilt aan een zijde, aan beide zijden of een trap zonder leuning wilt.
  • Tenslotte heeft u nog de keuze of de trap moet worden voorbewerkt of niet. Is dat het geval, dan kunt u kiezen voor speciale grondverf en eventueel ook een afwerklaag met speciale verf of lak voor een trap.

Nog meer keuze bij kwart of halve draai

Een rechte steektrap is de meest eenvoudige trapsoort. Wilt u een trap die een draai maakt, dan is dat ietsje ingewikkelder. Dat valt overigens reuze mee. U moet gewoon als u zo'n soort trap gaat bestellen nog een paar opties meer invullen. Bijvoorbeeld of u de trap links- of rechtsom wilt laten draaien en of u een spil wilt die boven de verdiepingsvloer uitkomt.

Goed voorbereid een trap bestellen online

Het is wel zo slim om van tevoren goed na te denken wat uw voorkeuren zijn. Op die manier kunt u tijdens het bestellen van de trap niet voor verrassingen komen te staan. Als u uw keuze al heeft gemaakt en precies weet wat u wilt, is een trap bestellen echt heel makkelijk. Zorg daarom dat u de juiste maten bij de hand heeft en al uw wensen op een rij heeft. Dan is een trap bestellen zo gedaan.

Kant-en-klaar bouwpakket bestellen

Onze trappen leveren wij bij u thuis af als een kant-en-klaar bouwpakket. Dit handige pakket is zo samengesteld dat het vrij eenvoudig is om de trap zelf in elkaar te zetten. Natuurlijk kunt u ook een klusbedrijf bij u in de buurt inschakelen om uw trap te monteren. Woont u in een straal van 100 km van ons bedrijf in Woerden? Dan kunt u dit karwei ook door onze eigen montagedienst laten doen.

Maatwerk trap bestellen

Onze bouwpakketten zijn verkrijgbaar in diverse formaten. Heeft u afwijkende maten en wilt u helemaal zelf uw droomtrap samenstellen? Dan maken wij tegen een geringe meerprijs uw trap helemaal op maat. Hiervoor sturen wij u een passende offerte. Klik hier om een trap op maat te bestellen.

Trap online bestellen, wat nu?

U heeft uw trap besteld, wat nu? Elke trap is uniek. Daarom sturen wij u eerst een gedetailleerde bouwtekening. Gaat u hiermee akkoord, dan gaan wij direct aan de slag om uw trap te maken. We houden u op de hoogte van het productieproces. Is de trap klaar, dan maken we een afspraak om deze bij u thuis te komen brengen. Houtentrappenwinkel.nl werkt voor het verzenden van onze trappen niet met externe vervoersbedrijven. Wij houden liever alles zelf in de hand, zodat u nooit tussen wal en schip raakt van de verkoper en verzender. Onze eigen chauffeurs leveren uw nieuwe trap netjes bij u af. Een trap bestellen bij houtentrappenwinkel.nl, betekent korte lijntjes, direct contact en een persoonlijke service. Bent u er klaar voor om online een trap te bestellen? Doe het vandaag nog, dan heeft u binnenkort een schitterende houten trap in huis.

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik betalen?

U kunt uw online bestelling eenvoudig en veilig betalen met iDEAL of Bancontact.

Wat zijn de verzendkosten voor een bouwpakket?

Voor Nederland zijn de kosten € 65,00 per adres. Voor België geldt een prijs van € 86,00

Wat zijn de verzendkosten voor accessoires?

€ 6,95 voor alle accessoires.

Kan ik een bestelling retourneren?

Dit is mogelijk voor accessoires. Voor onze trappen is dit echter niet mogelijk. Omdat het hier om unieke producten gaat die wij geheel naar wens voor u maken. Na akkoord van de bouwtekening, is retourneren daarom achteraf niet meer mogelijk.

De actuele levertijd vindt u hier:

 

Trapverlichting

button trapverlichting

 

 

 

© 2016 - 2024 houtentrappenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel