Trap plaatsen

Voordelen van een trap plaatsen laten door een expert: Een houten trap plaatsen kunt u zelfstandig doen, maar ook laten plaatsen. Deze klus uitbesteden heeft de nodige voordelen. Zo krijgt u een compleet nieuwe trap voor een mooie prijs. Een trap die kant-en-klaar, op maat, voor u gemaakt en bevestigd wordt. Voordelig daarbij is dat u deze klus voor tegen aantrekkelijke kosten volledig kunt uitbesteden aan een trappenspecialist en er dan ook zelf verder geen werk aan heeft. Een pluspunt van een trappenservice is verder dat u een grote keuze heeft aan modellen en materialen. U ontwerpt uw trap en laat deze in onze trappenfabriek op maat maken. Wilt u een trap verplaatsen,dan is dat ook mogelijk. Wilt u een nieuwe zoldertrap laten plaatsen, ook dat is mogelijk. Er zijn dus veel mogelijkheden als u een trap laat plaatsen door een houtentrappenspecialist. 


Mogelijkheden wanneer u een trap plaatsen wilt 


Wanneer u via ons een trap plaatsen wilt, moet die trap natuurlijk volledig aan uw wensen voldoen. Zo wilt u natuurlijk antwoord hebben op de vraag welke houtsoorten mogelijk zijn. Bij ons heeft u een ruime keuze aan sterke en visueel prachtige houtsoorten en kunt u ook kiezen uit diverse modellen trappen. Bekend en populair zijn bijvoorbeeld onze bovenkwart en onderkwart trappen van hout. Maar ook voor open scheluwtrappen, een open halfslagtrap, een dichte dubbelkwart trap of uiteenlopende soorten rechte steektrappen bent u bij ons helemaal op het juiste adres. Qua kleuren en vormgeving bepaalt u zelf hoe de trap afgewerkt wordt. U kunt de trap zelf verven.


De kosten van een nieuwe houten trap 


Hoeveel een houten trap kost, is uiteraard afhankelijk van het soort trap. Kiest u bijvoorbeeld voor een bouwpakket dat u zelfstandig thuis in elkaar zet, dan zijn er al trappen beschikbaar vanaf 315 euro (ex. btw). Dat is nog eens voordelig. Als u niet zo handig bent, kunt u beter kiezen voor een trap plaatsen op maat, door een van onze trapspecialisten. Dit kost meer, maar ontneemt u veel werk: alles wordt in dit geval voor u geregeld, van bouw en afwerking tot de montage. 


Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan 


Wat kost een trap plaatsen ongeveer?

 

Is een kant-en-klare trap aanbrengen in huis niet een erg dure onderneming? Deze vraag is vrij eenvoudig te beantwoorden: een trap plaatsen door een van onze experts is echt voordeliger dan u denkt. Vraag nu via onze website of per e-mail een gratis en vrijblijvende offerte op maat aan voor uw trapontwerp, dan krijgt u op korte termijn van ons een gespecificeerde prijsopgaaf. Heeft u vragen, belt u dan gerust met onze vriendelijke klantenservice. Onze medewerkers helpen u graag verder. Of neem direct contact met ons op via onze website en ontdek hoe voordelig het ontwerpen en aanbrengen van een eigen houten trap in huis is! 

Hier een filmpje van een klant die zelf zijn trap heeft geplaatst:

 

De actuele levertijd vindt u hier:

 

Trapverlichting

button trapverlichting

 

 

 

© 2016 - 2024 houtentrappenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel