Rechte trap

 

Een rechte trap wordt ook wel een steektrap genoemd. Een rechte trap is een trap zonder kwartslagen of bochten. De rechte trap is de meest gebruikte trapvorm door zijn eenvoudige vormgeving. Een rechte trap is een klassiek model welke in veel situaties een goede keuze is. Voor een rechte binnentrap is veel ruimte nodig, waardoor deze niet in ieder huis past. Voorbeelden van een rechte steektrap zijn een zwevende trap en muizen- en midden-boomtrap.


De voordelen van een rechte houten trap


Een rechte steektrap heeft veel verschillende voordelen:
- Klassiek model dat in elke woning mooi staat.
- Gunstige prijs.
- Tijdloze uitstraling.
- Eenvoudig zelf te plaatsen.
- Zeer prettig beloopbaar model.


Een open of dichte rechte trap?

 

Met een rechte trap kunt u voor open of dichte treden kiezen. Een open rechte trap heeft tussen de treden geen stootborden. Dit ontwerp biedt een meer ruimtelijk gevoel. Een open houten trap is erg modern en kan goed geïntegreerd worden met de rest van het huis. Bij een dichte trap is de ruimte tussen de treden gesloten. Een dichte trap biedt meer privacy en heeft een geluiddempende eigenschap. Met een dichte trap kunt u ook een kast onder de trap verwerken. Een dichte trap is een veiligere keuze met kleine kinderen.


Duurzame en goede kwaliteit trappen

 

Voor het produceren van onze trappen maken we gebruik van een goede kwaliteit hout en vakkundige montage. We maken gebruik van 40 mm massief vuren hout. Vuren hout is een uiterst sterke houtsoort en hiermee ideaal voor het produceren van trappen. Een goede kwaliteit hout is erg belangrijk voor een trap omdat een trap dagelijks veel belopen worden. Wanneer gebruik gemaakt wordt van slecht hout zal de trap veel sneller slijtage plekken gaan vertonen. Om de duurzaamheid van de trap te behouden is het belangrijk om het hout goed te behandelen. Hout is gevoelig voor vocht en temperatuurwisselingen waardoor de trap zou kunnen gaan kraken en kromtrekken. Om dit te voorkomen zetten we de trap al in een goede grondverf voor u. Wanneer u de trap ontvangt, kunt u deze zelf nog lakken.


Houten rechte trap kopen bij houtentrappenwinkel.nl

 

Wilt u een rechte trap kopen? Bij houtentrappenwinkel.nl hebben we heel veel verschillende soorten houten trappen te koop. Wij berekenen voor u een goede prijs voor een op maat gemaakte houten trap. Wanneer het gewenst is kan de trap voor u worden ingemeten, zo weet u zeker dat de maten kloppen. We kunnen de trap voor u plaatsen, maar zelf maken is ook mogelijk met een bouwpakket. Onze trappen worden speciaal op maat gemaakt op aanvraag en kunnen daarom niet retour genomen worden. Voordat de trap voor u gemaakt wordt, ontvangt u eerst een uitgebreide tekening ter controle. Heeft u nog vragen of wenst u een offerte? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen u snel en vakkundig. Bij houtentrappenwinkel.nl bent u verzekerd van een duurzame trap met goede kwaliteit gebruikte materialen. We helpen u heel graag bij het verzorgen van uw droomtrap.

Wijkt u trap af van onze standaard bouwpaketten vraag dan hier uw offerte aan:

De actuele levertijd vindt u hier:

 

 

 

© 2016 - 2024 houtentrappenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel