Rechte houten trap


Een rechte trap ook wel steektrap geeft een klassieke maar toch moderne uitstraling aan de woning. Let op, om een rechte trap te kunnen plaatsen is wel veel ruimte nodig.

Wat zijn de voordelen van een rechte houten trap?


Een rechte houten trap in uw woning heeft verschillende voordelen:rechtesteektrapeiken
- Gunstige prijs door eenvoudig model.
- Klassieke maar toch tijdloze uitstraling.
- Eenvoudige montage.
- Prettig beloopbaar.

Ga voor duurzaamheid en kwaliteit met een hardhouten trap


Bij Houtentrappenwinkel maken we uitsluitend gebruik van een goede kwaliteit hardhout. Een trap wordt veel belast doordat deze dagelijks belopen wordt. Bij gebruik van een slechte kwaliteit hout zal de trap sneller slijtage plekken vertonen en zullen beschadigingen ontstaan. Een goede kwaliteit hout is om deze reden zeer van belang. Zo kunt u lang van uw nieuwe trap genieten. We maken onder gebruik van een goede kwaliteit eikenhout. Een eikenhouten trap heeft een prachtige uitstraling en is goed bewerkbaar, maar toch van zeer goede kwaliteit.

Eikenhout is extreem slijtvast en is dus een zeer duurzame keuze. Eiken doet het goed in landelijke interieurs, maar ook in een moderne woonstijl. Bij aflevering zorgen we ervoor dat de trap een goede voorbehandeling heeft gehad en in een geschikte grondverf is gezet. Hierna kunt u de trap zelf de look geven die u wilt door middel van bijvoorbeeld aflakken, verven of beitsen.

Rechte houten trap bij Houtentrappenwinkel kopen


Bij Houtentrappenwinkel bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een houten trap. We hebben heel veel verschillende trappen en maken alles voor u naar wens op maat. We komen de trap bij u inmeten en maken voor u op maat een offerte. Na akkoord van de offerte en uitgebreide tekening produceren we de trap voor u. Retourname is niet mogelijk na productie, omdat de trap speciaal voor u op maat gemaakt wordt. We leveren de trap als bouwpakket bij u af zodat u deze zelf kunt monteren.

Wanneer gewenst kunnen wij ook de montage van de trap voor u uitvoeren. Heeft u nog vragen over onze trappen of wenst u een vrijblijvende offerte? Neem gerust contact met ons op en we helpen u graag. Bij Houtentrappenwinkel bent u verzekerd van een goede kwaliteit houten trap die lang mee zal gaan.

De actuele levertijd vindt u hier:

 

 

 

© 2016 - 2024 houtentrappenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel