Vuren trap op maat

Wilt u graag een vuren trap op maat bestellen? Dan bent u bij houtentrappenwinkel.nl op de juiste plek. Hier vindt u precies wat u nodig heeft. Wij bieden u de mogelijkheid om zelf uw vuren trap op maat samen te stellen. Of het nu een vuren trap met traphek is, met een leuning of met een dubbele kwartdraai naar links of rechts, wij gaan ermee aan de slag. De trap van uw dromen maken wij in onze eigen fabriek in Woerden. Omdat wij van begin tot eind zijn betrokken bij de productie, kunt u altijd rekenen op een perfecte uitvoering en een vuren trap op maat van topkwaliteit.

Waarom een vuren trap op maat?

In ons assortiment vindt u allerlei trapsoorten die worden aangeboden in verschillende formaten. Komen deze maten overeen met de afmetingen van uw trapgat, dan kunt u gerust zo'n standaardformaat bestellen. Is er echter sprake van afwijkende maten, kies dan voor een vuren trap op maat. Dit is ook het geval als u speciale wensen heeft met betrekking tot de uitvoering. Zo'n op maat gemaakte trap kan ook op verschillende plekken in huis worden geplaatst. Juist omdat u kunt variëren met de afmetingen en het aantal treden, heeft u tal van mogelijkheden. Zo kan de vuren trap op maat bijvoorbeeld de ideale oplossing zijn voor een trap naar de zolderverdieping of in de woonkamer.

Unieke vuren trap op maat

Het voordeel van een vuren trap op maat kopen, is dat u helemaal zelf bepaalt hoe uw nieuwe trap eruit gaat zien. Daarmee haalt u iets unieks in huis. Trappen zijn in de eerste plaats functioneel en bedoeld om u te verplaatsen naar een andere verdieping. Trappen zijn tegenwoordig ook een belangrijk stijlelement in uw woning. Een trap kan een echte blikvanger zijn. Een vuren trap op maat is precies wat u nodig heeft als de inrichting van uw woning wordt gekenmerkt door een unieke stijl.

Waarom kiezen voor vurenhout?

Vurenhout is een redelijk zachte houtsoort en is daarom eenvoudig te bewerken. Ook voor de consument heeft deze houtsoort een aantal voordelen. U kunt de trap bijvoorbeeld vrij gemakkelijk (laten) bekleden. Het tapijt of vinyl dat u op uw vuren trap op maat legt, draagt ook bij aan de unieke stijl van uw interieur. Dit type hout leent zich er ook uitstekend voor om te verven of beitsen. U heeft dus volop mogelijkheden om de trap geheel naar eigen smaak van een mooi uiterlijk te voorzien. Het licht geel gekleurde vurenhout is overigens ook prima te combineren met bijvoorbeeld eikenhout. De combinatie zorgt voor een aantrekkelijk contrast tussen het lichtere vurenhout en de wat meer donkere tint van eiken.

Vuren trap met traphek

Een traphek zorgt voor extra veiligheid. Het komt dan ook goed van pas als u kleine kinderen heeft. Het hekwerk, dat verkrijgbaar is met ronde of rechthoekige spijlen, kan zowel langs de trap lopen als op een verdiepingsvloer. Hekwerken zijn ook noodzakelijk in een vide. Dit is een open ruimte die ontstaat als u een deel van het plafond weghaalt. De open ruimte die voor extra daglicht zorgt, wordt vervolgens bereikbaar via een vuren trap die ook is voorzien van een traphek. Voor de rechthoekige spijlen gebruiken wij vurenhout. De ronde spijlen zijn van grenen. De prijs voor een traphek wordt berekend per halve meter en wordt naar boven afgerond. Voor een traphek van 1,2 meter rekenen wij dus 1,5 meter. U kunt een traphek eenvoudig aan uw bestelling toevoegen.

Wat kost een vuren houten trap?

De prijzen zijn afhankelijk van het soort trap dat u wenst, als ook de lengte en het aantal treden. Een rechte steektrap is het voordeligst. Ze zijn verkrijgbaar vanaf 609 euro voor een open trap en 669 euro voor een dichte trap. Bij een dubbelkwart trap liggen de startprijzen tussen de 1075 en 1145 euro. Dit zijn de prijzen voor onze standaardformaten. Voor een vuren trap op maat liggen de kosten iets hoger. Deze zijn afhankelijk van uw wensen.

Vuren trap op maat kopen

Wanneer u een vuren trap op maat wilt bestellen, maken wij eerst een gedetailleerde tekening aan de hand van uw wensen en opgegeven maten. Het is dus heel belangrijk om de trap op de juiste manier in te (laten) meten. De bouwtekening sturen wij naar uw e-mailadres. Wij raden u aan om deze zorgvuldig te bestuderen. U kunt dan eventueel nog een wijziging doorgeven. Gaat u akkoord met het ontwerp, dan gaan wij direct aan de slag om de trap van uw dromen te realiseren. We houden u van de vordering van het productieproces op de hoogte en doen er alles aan om uw vuren trap op maat zo snel mogelijk te leveren. Let wel! Zodra wij uw vuren trap op maat in productie nemen, is het niet meer mogelijk om deze achteraf nog terug te sturen.

Heeft u nog vragen over een vuren trap op maat? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op nummer +31 348 43 41 89 of mailen naar info@houtentrappenwinkel.nl. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van het contactformulier.

De actuele levertijd vindt u hier:

 

Trapverlichting

button trapverlichting

 

 

 

© 2016 - 2024 houtentrappenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel