Een houten trap die vast is, er stijlvol uitziet en ook nog eens lang meegaat

Via Houtentrappenwinkel.nl heeft u de keuze uit een vaste trap hout in verschillende uitvoeringen. We werken enkel met het beste soort hout, en dat ziet en merkt u direct. U bent te allen tijde verzekerd van een trap die er niet alleen onwijs stijlvol uitziet, maar door het duurzame karakter ook nog eens onwijs lang meegaat. Ideaal als u onlangs bent verhuisd en iets nieuws wil met de ruimte of als uw nieuwbouwwoning wordt gebouwd en u op dit moment op zoek bent naar een trap. We vertellen u graag meer over alle modellen als u contact opneemt met een van onze medewerkers.

 

Kies uit verschillende soorten trappen

 

Een vuren houten trap is bij ons verkrijgbaar in verschillende opstellingen. Dat is de kracht van Houtentrappenwinkel.nl. Kies bijvoorbeeld voor een scheluw trap open, een rechte steektrap dicht, een dubbelkwart trap open of een bovenkwart trap dicht. Het is maar net wat voor ruimte u ter beschikking heeft en op welke manier u de ruimte in wenst te delen. De prijs volgt vanzelf.

 

Bestel een van onze trappen met bijpassende accessoires

 

Nadat u de keuze heeft gemaakt voor een van onze vuren houten trappen, doet het u zeker goed om ook eens het overige aanbod aan bijpassende accessoires te bekijken. Hiermee weet u zeker dat u de trap helemaal compleet maakt. Denk aan accessoires zoals leuningen, balusters en antislip stroken. Heeft u vragen over een van de trappen of het bouwpakket, dan kunt u uiteraard contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij denken graag met u mee en adviseren u over de beste trap voor uw woning of appartement.

Wijkt u trap af van onze standaard bouwpaketten vraag dan hier uw offerte aan:

De actuele levertijd vindt u hier:

 

 

 

© 2016 - 2024 houtentrappenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel