Wanneer een trap op maat

Wat kost een trap op maat gemaakt en kunnen wij ook eerst een offerte laten maken?

Indien uw maatvoering en/of houtsoort er niet tussen staat dan verwijzen wij u graag naar onze maatwerk trappen, deze vind u onder het tabje maatwerk. Ook hier kunt u zelf eenvoudig en snel de prijs voor uw trap uitrekenen. Komt u er toch niet helemaal uit of ontvangt u liever vrijblijvend een offerte drukt u dan op het tabje snel offerte aanvragen. Op werkdagen streven wij ernaar om binnen een paar uur u van een offerte te voorzien. In de offerte vermelden wij voor u alle kosten waarna u de trap eenvoudig kunt bestellen via de knop akkoord.

Een houten trap op maat, daar loopt u vast warm voor.

Gaat u een nieuwbouwwoning aankopen of uw woning verbouwen? Een trap op maat gemaakt past altijd! 

Ontwerp uw eigen trap op maat

Bent u op zoek naar een mogelijkheid om helemaal zelf een trap te ontwerpen? Kies dan voor een trap op maatrustiekeikentrap van Houtentrappenwinkel.nl. Wij zijn een expert op het gebied van houten trappen die wij maken in onze eigen fabriek in Woerden. De verschillende soorten houten trappen leveren wij in standaardformaat. We bieden echter ook trappen op maat aan. Op die manier bepaalt u helemaal zelf hoe uw trap eruit gaat zien. Met onze standaard modellen als uitgangspunt, kunt u zelf allerlei aanpassingen doen. Denk bijvoorbeeld aan een afwijkende maat en het aantal treden van de trap. Ook het soort hout dat wij moeten gebruiken, kiest u zelf uit. Heeft u speciale wensen, maar weet u niet zeker of deze zijn te realiseren? We voorzien u graag van persoonlijk advies en bespreken uitgebreid de mogelijkheden.

 

Wat is het voordeel?


Misschien is het niet zo voor de hand liggend wanneer u een nieuwbouwwoning aankoopt of gaat verbouwen, om aan een trap op maat te denken. Toch is dit zeker het overwegen waard. Een kleine verandering kan namelijk een enorme invloed hebben op de uitstraling van uw woning. En wat denkt u van het dagelijkse gebruiksgemak? De kosten van een op maat gemaakte trap, geheel naar uw wensen, liggen lager dan u denkt. Wij leveren uw trap tegen een aantrekkelijke prijs. De medewerkers van Houtentrappenwinkel hebben al vele trappen gezien en op maat gemaakt. Wij hebben een eigen inmeet- en montagedienst, hetgeen voor kwaliteit garant staat. Wij leveren maatwerk, altijd. 

Het laten maken van een trap op maat is een investering waar u geen spijt van krijgt. De kosten die u hiervoor maakt, verdient u ruimschoots terug. Een op maat gemaakte trap is een namelijk waardevermeerdering van uw woning. 


Wat kost een trap op maat laten maken dan? 


De uiteindelijke prijs is uiteraard afhankelijk van uw wensen, mogelijkheden en het soort trap. Bij ons is een trap al leverbaar vanaf € 609,00 inclusief BTW. U kunt uw trap bij Houtentrappenwinkel als bouwpakket bestellen, waardoor wij uw trap tegen een lagere kostprijs kunnen leveren. Op onze website staan onder de door u gewenste trap onze concurrerende prijzen vermeld. Verder is de prijs van een op maat gemaakte trap vooral interessant wanneer uw maatvoering niet terug te vinden is onder de standaard bouwpakkettrappen.

Bij ons vindt u een uitgebreid aanbod aan trappen zoals: 

 • Rechte steektrappen open en dicht 
 • Steektrappen zijn trappen die in een rechte lijn naar de verdieping lopen 
 • Specificatie steektrap op maat

 

 • Scheluwtrappen open en dicht 
 • Scheluwtrappen zijn trappen die beginnen of eindigen met een draai(-ing) 
 • Specificatie scheluwtrap op maat

 

 • Bovenkwart trappen open en dicht 
 • Bovenkwart trappen zijn recht omhoog gaande steektrappen. Aan het einde maken ze een kwart draai naar rechts of naar links. 
 • Specificatie bovenkwarttrap op maat

 

 • Onderkwart trappen open en dicht 
 • Onderkwart trappen zijn recht omhoog gaande steektrappen. Aan het begin maken ze een kwart draai naar rechts of naar links. 
 • Specificatie onderkwarttrap op maat

 

 • Dubbelkwart trappen open en dicht 
 • Dubbelkwart trappen zijn trappen die 2 x 90 graden om 2 spillen naar links of naar rechts draaien. Tussen deze spillen zijn een aantal rechte treden. 
 • Specificatie dubbelkwarttrap op maat

 

 • Halfslag trappen open en dicht 
 • Halfslag trappen zijn trappen met een halve slag erin. Deze trappen draaien 180 graden om een spil. De trappen kunnen links- of rechtsdraaiend zijn. 
 • Specificatie halfslagtrap op maat


Waarom kunt u het beste een trap van hout kopen? 


Onze trappen leveren wij in diverse houtsoorten zoals vuren, eiken, beuken, rubberwood, mahonie, merbau, iroko, afzelia of billinga. Hout is namelijk het meest gebruikte materiaal waarvan trappen worden gemaakt. Hout heeft veel voordelen. Zo is het makkelijk verwerkbaar en het weegt relatief weinig. Het is verkrijgbaar in diverse houtsoorten. Dat betekent veel variatie in kleuring, nerven, noesten en uitstraling. Bij intensief gebruik wordt een houten trap bovendien alleen maar mooier. Door deze eigenschappen, gecombineerd met ons maatwerk, kunnen wij uw trap tegen een lage kostprijs leveren. 

Combinatie van houtsoorten

Wist u trouwens dat een trap op maat zich uitstekend leent voor een combinatie van twee soorten hout? Het is vandaag de dag een ware trend om vurenhout en eikenhout te combineren. In dat geval zijn de bomen en de leuning van vurenhout gemaakt en de treden van oersterk eikenhout. U kunt vervolgens naar eigen smaak de onderdelen van vurenhout voorzien van een mooie laag verf of lak. Terwijl u de eikenhouten treden intact laat. Het natuurlijke karakter en de warme uitstraling van de eikenhouten treden combineren uitstekend met een lichte tint.

Trap volledig aanpassen aan uw interieur

Het is zonder meer ook een trendy keuze om een trap in de woonkamer te plaatsen. Dit is een echte blikvanger die zorgt voor een unieke uitstraling. Door een trap op maat te laten maken, heeft u volop mogelijkheden om deze helemaal aan te passen aan de stijl van uw interieur. Bent u van plan om uw woning te verbouwen? Dan is dat het uitgelezen moment om te kiezen voor een op maat gemaakte trap in de woonkamer. Wij denken graag met u mee bij het realiseren van uw project. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden en voor deskundig advies.


Nadat u van ons uitgebreid advies en een offerte op maat heeft ontvangen, kunt u heel eenvoudig uw trap bestellen via onze configurator.
 

Trap op maat

Hier een voorbeeld van een trap op maat waarbij de klant er voor heeft gekozen om de "neus" van de trap weg te laten zodat zij zelf hier een geprofileerde lat aan kunnen zetten.

De actuele levertijd vindt u hier:

 

Trapverlichting

button trapverlichting

 

 

 

© 2016 - 2024 houtentrappenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel