Wanneer een trap op maat

Wat kost een trap op maat gemaakt en kunnen wij ook eerst een offerte laten maken?

Indien uw maatvoering en/of houtsoort er niet tussen staat dan verwijzen wij u graag naar onze maatwerk trappen, deze vind u onder het tabje maatwerk. Ook hier kunt u zelf eenvoudig en snel de prijs voor uw trap uitrekenen. Komt u er toch niet helemaal uit of ontvangt u liever vrijblijvend een offerte drukt u dan op het tabje Offerte op maat. Op werkdagen streven wij ernaar om binnen 1 dag u van een offerte te voorzien. In de offerte vermelden wij voor u alle kosten waarna u de trap eenvoudig kunt bestellen via de email.

Een houten trap op maat, daar loopt u vast warm voor

Gaat u een nieuwbouwwoning aankopen of uw woning verbouwen? Een trap op maat gemaakt past altijd! 

Misschien is het niet zo voor de hand liggend wanneer u een nieuwbouwwoning aankoopt of gaat verbouwen, om aan een trap op maat te denken. Toch is dit zeker het overwegen waard. Een kleine verandering kan namelijk een enorme invloed hebben op de uitstraling van uw woning. En wat denkt u van het dagelijkse gebruiksgemak? De kosten van een op maat gemaakte trap, geheel naar uw wensen, liggen lager dan u denkt. Wij leveren uw trap tegen een aantrekkelijke prijs. De medewerkers van Houtentrappenwinkel hebben al vele trappen gezien en op maat gemaakt. Wij hebben een eigen inmeet- en montagedienst, hetgeen voor kwaliteit garant staat. Wij leveren maatwerk, altijd. 

Het laten maken van een trap op maat is een investering waar u geen spijt van krijgt. De kosten die u hiervoor maakt, verdient u ruimschoots terug. Een op maat gemaakte trap is een namelijk waardevermeerdering van uw woning. 

Wat kost een trap op maat laten maken dan? 
De uiteindelijke prijs is uiteraard afhankelijk van uw wensen, mogelijkheden en het soort trap. Bij ons is een trap al leverbaar vanaf € 315,00 inclusief BTW. U kunt uw trap bij Houtentrappenwinkel als bouwpakket bestellen, waardoor wij uw trap tegen een lagere kostprijs kunnen leveren. Op onze website staan onder de door u gewenste trap onze concurrerende prijzen vermeld. Verder is de prijs van een op maat gemaakte trap vooral interessant wanneer uw maatvoering niet terug te vinden is onder de standaard bouwpakketrappen.
Bij ons vindt u een uitgebreid aanbod aan trappen zoals: 

Rechte steektrappen open en dicht 
Steektrappen zijn trappen die in een rechte lijn naar de verdieping lopen 

Scheluwtrappen open en dicht 
Scheluwtrappen zijn trappen die beginnen of eindigen met een draai(-ing) 

Bovenkwart trappen open en dicht 
Bovenkwart trappen zijn recht omhoog gaande steektrappen. Aan het einde maken ze een kwart draai naar rechts of naar links. 

Onderkwart trappen open en dicht 
Onderkwart trappen zijn recht omhoog gaande steektrappen. Aan het begin maken ze een kwart draai naar rechts of naar links. 

Dubbelkwart trappen open en dicht 
Dubbelkwart trappen zijn trappen die 2 x 90 graden om 2 spillen naar links of naar rechts draaien. Tussen deze spillen zijn een aantal rechte treden. 

Halfslag trappen open en dicht 
Halfslag trappen zijn trappen met een halve slag erin. Deze trappen draaien 180 graden om een spil. De trappen kunnen links- of rechtsdraaiend zijn. 

Waarom kunt u het beste een trap van hout kopen? 
Onze trappen leveren wij in diverse houtsoorten zoals vuren, eiken, beuken, rubberwood, mahonie, merbau, iroko, afzelia of billinga. Hout is namelijk het meest gebruikte materiaal waarvan trappen worden gemaakt. Hout heeft veel voordelen. Zo is het makkelijk verwerkbaar en het weegt relatief weinig. Het is verkrijgbaar in diverse houtsoorten. Dat betekent veel variatie in kleuring, nerven, noesten en uitstraling. Bij intensief gebruik wordt een houten trap bovendien alleen maar mooier. 
Door deze eigenschappen, gecombineerd met ons maatwerk, kunnen wij uw trap tegen een lage kostprijs leveren. 

Nadat u van ons uitgebreid advies en een offerte op maat heeft ontvangen, kunt u heel eenvoudig uw trap bestellen via https://www.houtentrappenwinkel.nl/ 
 

Trap op maat

Hier een voorbeeld van een trap op maat waarbij de klant er voor heeft gekozen om de "neus" van de trap weg te laten zodat zij zelf hier een geprofileerde lat aan kunnen zetten.

 

Wijkt u trap af van onze standaard bouwpaketten vraag dan hier uw offerte aan:

 

De actuele levertijd vindt u hier:

 

 

 

© 2016 - 2024 houtentrappenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel