Open trap in de woonkamer

Met een open trap creëert u gemakkelijk meer ruimte in een kamer. Een open trap kenmerkt zich door het ontbreken van stootborden tussen de treden. Een open trap in woonkamer geeft een unieke en luxe uitstraling aan de ruimte. Daarnaast kan een open trap in woonkamer indeling technisch een heel handige oplossing zijn.

Open trap in woonkamer


Een open trap in woonkamer geeft een directe verbinding tussen de woonkamer met verdieping erboven. Dit creëert een heel veel ruimte en een open uitstraling in de woonkamer. Door de open verbinding met de bovenverdieping en de open trap lijkt de woonkamer optisch groter en komt er meer lichtinval binnen. Een nadeel van een open trap in de woonkamer is dat meer warmte verloren kan gaan uit de woonkamer. Het is belangrijk dat de woning voldoende geïsoleerd is wanneer u aan een trap in de woonkamer denkt.

De voordelen van een open trap in huiskamer:


- Meer lichtinval in woonkamer.
- Geeft een ruimtelijk gevoel aan de woonkamer.
- De trap kan perfect bij het interieur passen.
- Onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk schoon te maken.

Goede kwaliteit en duurzaamheid


Een goede kwaliteit en duurzaamheid zijn erg belangrijk voor een goede trap. Een trap wordt intensief gebruikt en is hierdoor gevoeliger voor slijtage en beschadigingen. Om dit zoveel mogelijk te voorkomen is een goede kwaliteit hout van belang. Bij houtentrappenwinkel maken we uitsluitend gebruik van sterk hout.

Open trap woonkamer bij houtentrappenwinkel kopen


Bij houtentrappenwinkel bent u aan het goede adres als u op zoek bent naar een trap voor de woonkamer. We maken voor u de trap op maat en leveren de trap af als bouwpakket. Montage van de trap is voor ons geen probleem. Bent u geïnteresseerd? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op of vraag naar meer informatie.

Wijkt u trap af van onze standaard bouwpaketten vraag dan hier uw offerte aan:

De actuele levertijd vindt u hier:

 

 

 

© 2016 - 2024 houtentrappenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel