De ruimte besparende trap.

De ruimte besparende trap  gemaakt van 40 mm massief vuren traphout. De trap wordt geleverd in 12 of 13 treden, afhankelijk van de gekozen hoogte. De ruimte besparende trap is standaard onbehandeld.

Schroeven worden los meegeleverd en de treden zijn genummerd. De lengte van de trap is er in 2 varianten afhankelijk van de gekozen traphoogte. 

De ruimtebesparende trap is speciaal ontwikkeld voor plaatsen waar de ruimte te beperkt is om een goed beloopbare trap toe te passen.

Trapgat:

Wij adviseren u de opening ca 2 cm breder te maken dan de breedte (maat C) van de ruimte besparende trap. Deze ruimte kunt u later indien gewenst afwerken met een aftimmerlat.

Het trapgat moet net zo groot zijn als de gekozen traplengte (maat B).

Er zijn 2 varianten mogelijk: start met links of start met rechts. Heeft u nog vragen over de ruimte besparende trap? Bel ons gerust of neem contact op via het Contactformulier

De bouwpakkettrappen van houtentrappenwinkel.nl worden speciaal voor u op maat gemaakt het is daarom voor ons niet mogelijk om een geleverde trap retour te nemen. Wij adviseren u om de opmeting en plaatsing te laten uitvoeren door iemand met enige bouwkundige kennis van zaken. 

 

Wijkt u trap af van onze standaard bouwpaketten vraag dan hier uw offerte aan:

 

De actuele levertijd vindt u hier:

 

 

 

© 2016 - 2024 houtentrappenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel