DE BESTE TRAPPEN PRIJZEN VIND U BIJ ONS

Houten trappen worden steeds populairder. Het gebruik van hout bij trappen binnen heeft het afgelopen decennium in Nederland een hoge vlucht genomen. Houten trappen worden steeds populairder en dat is eigenlijk niet zo verrassend. Steeds meer mensen kiezen voor een landelijk en stijlvol interieur, en houten trappen passen daar prima bij. Verder zijn er ook steeds meer Nederlanders die hun eigen woning ontwerpen en laten bouwen. Ook in dit soort huizen zijn houten trappen een veelgemaakte keuze. Verder worden houten trappen goed verkocht omdat ze gemakkelijk via het internet, voor aantrekkelijke prijzen, te bestellen zijn. Trappen zijn tegenwoordig voordelig online te koop en de keuze op dit gebied is groot. 


De pluspunten van een houten trap 


Houten trappen hebben verschillende voordelen boven metalen trappen. De belangrijkste pluspunten van trappen van hout zijn: 

 • Houten trappen zijn goed voor het klimaat. Houtmaterialen blijven namelijk CO2 vasthouden, die ze eerder als boom hebben opgeslagen. De keuze voor trappen van hout betekent dus een bijdrage leveren aan een mindere CO2-uitstoot en het terugdringen van de opwarming van de aarde. Kies sowieso voor een houten trap met het FSC of PEFC-keurmerk. Dit zijn keurmerken die garanderen dat bomenkap in bossen gecompenseerd wordt, zodat het behoud van bossen en de flora en fauna in tropische gebieden gestimuleerd wordt. 
 • Houten trappen hebben een erg lange levensduur. Met name trappen van vurenhout gaan lang mee. Nog duurzamer zijn hardhouten trappen, die een nog langere levensduur hebben dan vurenhouten trappen. 
 • Een houten trap online kopen is voor iedereen, wat uw besteedbare inkomen ook is, goed bereikbaar. Bestellen van trappen via het internet is voordelig, omdat er rechtstreeks vanuit de fabriek geleverd kan worden. Verder kunt u via een online houthandelaar, zoals Houtentrappenwinkel.nl, uw trappen volledig naar eigen inzicht laten ontwerpen. 
 • Een groot voordeel van een houten trap is dat traplopen gezond is. Wie 15 minuten traploopt per dag, verbrandt net zoveel als met een half uur joggen. 
 • Trappen van hout hebben een prachtige, natuurlijke en authentieke uitstraling. Ze zijn echt de parel in huis! Houdt u van een gezellige sfeer in huis, dan is een houten trap een prima optie vanwege het de sfeerverhogende uitstraling.
 • Elk houtsoort heeft een eigen specifieke uitstraling. Zo kunt u kiezen voor robuust hout, strak afgewerkt hout, zeer sterk mahonie hout of degelijk en kunstig vormgegeven houten trappen. Maar ook voor strakke en moderne houtsoorten. Zo staat mahoniehout bekend vanwege de duurzaamheid en kracht van dit houttype, terwijl essen juist geschikt hout is om te bewerken. Met een houten trap kunt u dan ook altijd een eigen persoonlijke look aan uw woning geven, ook als u een nieuwbouwwoning heeft en de standaard meegeleverd trap in uw nieuwe huis wilt vervangen door een mooie en beter exemplaar.
 • Houten trappen zijn nooit saai of standaard. Er is namelijk qua soorten trappen een enorme variatie. Of u nu houdt van een houten wenteltrap, een een rechte steektrap of een scheluwtrap: de mogelijkheden zijn haast eindeloos. U zult altijd wel een mooie houten trap kunnen vinden die precies aan uw wensen voldoet en perfect bij het interieur van uw woning past.

Ons assortiment houten trappen is breed en fraai 
 

Als u van plan bent om een houten trap voor binnen te kopen bij dé specialist van Nederland, Houtentrappenwinkel.nl, kunt u kiezen uit verschillende soorten en modellen. De soorten trappen waarvoor u bij ons terechtkunt, zijn de steektrap, de scheluwtrap, ruimtebesparende trappen, een onder kwarttrap, een boven kwarttrap, halfslag trappen en dubbelkwart trappen. Maar ook voor voordelige bouwpakkettrappen, die qua prijs lager uitvallen en echt goedkoop zijn, bent u bij Houtentrappenwinkel.nl in Woerden precies aan het juiste adres. 


Waarom kiezen voor Houtentrappenwinkel.nl? Alle voordelen op een rijtje 


Maar waarom zou u uw trappen juist bij Houtentrappenwinkel.nl aanschaffen? Heel simpel, omdat wij onze klanten de nodige voordelen bieden die je, gecombineerd, bij andere aanbieders niet snel aantreft. Wat dacht u van de volgende positieve punten: 

 • Nergens zijn houten trappen zo goedkoop als bij de Houtentrappenwinkel.nl. Doordat wij een eigen fabriek hebben waar de trappen gemaakt worden, kunnen wij snel, goedkoop en altijd exact op maat uw trappen leveren.
 • De keuze u aan houten trappen die bij Houtentrappenwinkel.nl in Woerden te koop zijn, is enorm groot. Wij kunnen elk soort trap voor u maken, precies volgens uw wensen. Nergens anders heeft u dan ook zo veel mogelijkheden en keuze als bij ons! 
 • Onze eigen inmeet- en montagedienst neemt u alle werk en zorgen uit handen. Bent u zelf niet de handigste klusser? Geen probleem bij Houtentrappenwinkel.nl. Een ervaren specialist van ons bedrijf komt bij u thuis langs, meet alles op en zorgt voor een naadloze montage. En dat alles tegen een scherpe, onovertroffen prijs! 
 • Wij doen alles in nauw overleg met u. Uw wens is onze richtingwijzer. Om een voorbeeld te noemen: onze productietekeningen laten we altijd eerst tot in detail aan u zien, voordat wij overgaan tot het maken van trappen in onze fabriek. Zo weten we zeker dat uw wensen volledig in vervulling gebracht worden en u straks volop tevreden bent met het eindresultaat. 
 • Naast trappen kunt u bij ons ook alle bijhorende accessoires aanschaffen. Zoals antislip, balusters, diverse uitvoeringen en stijlen trapleuningen, einddopleuningen en hekwerken op de verdieping die bij alle typen trappen passen. 
 • Onze vriendelijke medewerkers zijn tijdens kantooruren altijd telefonisch bereikbaar voor vrijblijvend advies. Dus belt u ons gerust op als u vragen heeft over onze collectie houttrappen en/of specifieke accessoires zoekt. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0348-757285 of het contactformulier op onze website invullen. Wij nemen dan snel contact op met u! 

 

Bekijk ons aanbod of neem contact op voor meer informatie 
 

Bekijk onze complete collectie trappen dat op onze website te koop is nu. En laat uw fantasie gerust helemaal de vrije loop, want wij staan klaar om al uw trappendromen waar te maken! Onze standaard trappen, bouwpakketten en specifiek volgens uw wensen te ontwerpen trappen kunt u gemakkelijk en snel bestellen via onze website. Een gratis offerte aanvragen is natuurlijk ook mogelijk. Neemt u daarvoor gerust contact met ons op, via het telefoonnummer 0348-434189 of via ons digitale contactformulier, en wij helpen u graag en snel verder. Alvast tot ziens bij de Houtentrappenwinkel.nl, de trappenspecialist die ervoor zorgt dat u op een comfortabele en voordelige manier hogerop komt! 

De actuele levertijd vindt u hier:

 

 

 

© 2016 - 2024 houtentrappenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel