Nieuwe trap inmeten

U bent van plan om een nieuwe houten trap te kopen. Daarvoor bent u bij houtentrappenwinkel.nl aan het juiste adres. Wij hebben allerlei soorten trappen in het assortiment. U kunt bij ons zowel terecht voor een eenvoudige steektrap die in een rechte lijn naar boven loopt, maar ook voor trappen die een draai maken. Dit kan een kwartdraai van 90 graden zijn aan de boven- of onderkant van de trap, een dubbele draai van twee keer 90 graden of een halfslag trap die een draai van 180 graden maakt rondom een spil. Welk type u ook kiest, om ervoor te zorgen dat de lengte, breedte en hoogte van de trap overeenkomen met de afmetingen van uw trapgat, moet u eerst de trap inmeten. Aan de hand van die gegevens kunt u een keuze maken uit een van onze standaardformaten en bekijken welke overeenkomt met de maten die u heeft genoteerd. Is er sprake van afwijkende maten in uw woning? Dan is het ook mogelijk om uw trap geheel op maat te laten maken. De door u opgegeven maten zijn in dat geval doorslaggevend bij het ontwerp en de productie van uw nieuwe trap.

Maatwerk trap inmeten

Wij bieden een ruim assortiment trappen in diverse standaardformaten. Deze worden geleverd als bouwpakket. Wenst u een andere maat, dan kunnen wij een trap op maat maken. Het is belangrijk dat u de juiste maten doorgeeft, want zodra wij de trap in productie hebben genomen, kunt u deze achteraf niet meer retourneren.

Aantal treden berekenen

Bij een nieuwbouwwoning kunt u het aantal treden van uw trap berekenen door de traphoogte in mm te delen door 188 mm. Stel dat de traphoogte 2600 mm (2.60 meter) is, dan deelt u 2600 door 188. Dit is 13,83. U rondt dit getal vervolgens naar boven af tot 14 treden.

Heeft u te maken met bestaande bouw, dan deelt u de traphoogte in mm door 210 mm. Bij een traphoogte van 2600 mm levert de volgende rekensom op. 2600 : 210 = 12.38 dit wordt naar boven afgerond tot 13 treden.

Trap laten inmeten

Lijkt zelf een trap inmeten u een lastige klus? Dan is het ook mogelijk om hiervoor een professional te laten komen. Houtentrappenwinkel.nl heeft hiervoor een eigen service. U kunt de trap inmeten dus ook aan ons overlaten. U weet dan zeker dat de trap straks perfect zal passen. Direct afspraak maken voor inmeten?

 

De actuele levertijd vindt u hier:

 

Trapverlichting

button trapverlichting

 

 

 

© 2016 - 2024 houtentrappenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel