Trap maken

De trap is een essentieel onderdeel van elke woning, zoveel is zeker. Of het nu gaat om een particuliere woning of een bedrijfsgebouw, een kwalitatieve trap draagt bij aan het comfort, het gemak én de stijl van de ruimte.

 

Juist daarom is het belangrijk om de juiste trap te kiezen, afhankelijk van uw eigen voorkeur, de inrichting van de woning en de mogelijkheden. Wij kunnen een trap maken voor iedere situatie.

 

Een houten trap op maat laten maken: bereken zelf, laat het werk doen!

 

Een nieuwe trap in huis laten maken vereist natuurlijk heel wat planning, en niet te vergeten een professionele aanpak. Juist daarom is het aangeraden om niet helemaal zelf een trap te maken, maar dit over te laten aan een specialist. Toch biedt houtentrappenwinkel u de mogelijkheid om een nieuwe, goedkope, doe het zelf trap in huis te halen en te genieten van de kwaliteit die het biedt!

 

Een houten trap maken is natuurlijk geen eenvoudige opdracht. Er is een degelijk stappenplan voor nodig, en daarbij moet ook de uitvoering perfect zijn. Bij een specialist kiest u eerst uit welk materiaal de trap moet bestaan, hoe deze opgebouwd moet worden en welke afwerking hij moet hebben. Bereken dus zelf de afmetingen van de trap, en bepaal de nodige materialen, zodat het resultaat helemaal aan uw wensen voldoet.

 

Daarna gaan wij van de trap een tekening maken van het concept, aan de hand waarvan de werkzaamheden worden uitgevoerd. Deze tekening omvat alle belangrijke details, waaronder afmetingen, dimensies, gebruikte materialen, enzovoort. Het resultaat is een doe het zelf trap die toch volgens de correcte richtlijnen en door een professionele hand ineen wordt gezet!

 

Daarbij kunt u ook gebruik maken van eventuele accessoires, zoals leuninghouders, balusters, einddoppen voor op de leuningen en een speciale antislip afwerking. Op die manier wordt uw houten trap volledig op de omstandigheden afgestemd, en geniet u van nog meer comfort in de woning!

 

De prijs van een houten trap

Natuurlijk komt bij een dergelijke investering ook een zekere prijs kijken. Deze hangt logischerwijs helemaal af van de grootte van de trap, het gebruikte materiaal, de gewenste afwerking en nog tal van andere factoren. Hoe dan ook kunt u zeker zijn van een relatief goedkope trap, zeker als u rekening houdt met de kwaliteit die u ervoor terugkrijgt. Nieuwschierig wat dit kost?

 

Een op maat gemaakte trap kiezen - het toppunt van huiselijke luxe en comfort

 

Van een eenvoudige rechte steektrap tot een scheluw trap en halfslag trappen, het zijn maar enkele van de mogelijkheden bij houtentrappenwinkel. Hoe dan ook is het de moeite waard om een dergelijke investering te doen, teneinde de look en feel van uw woning een extra dimensie te geven.

 

De makers van de trap leveren gegarandeerd goed werk, waarbij zowel de duurzaamheid als de kwaliteit en het comfort van uw nieuwe trap aan alle verwachtingen voldoen. Op die manier kunt u nog meer genieten van uw woning, en dat is natuurlijk nog altijd het belangrijkste! Kortom laat het trap maken aan ons over.

Wijkt u trap af van onze standaard bouwpaketten vraag dan hier uw offerte aan:

De actuele levertijd vindt u hier:

 

 

 

© 2016 - 2024 houtentrappenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel