Houten spiltrap

 

Een houten spiltrap is erg populair tegenwoordig. Een spiltrap neemt weinig ruimte in beslag en voegt een stijlvolle uitstraling toe aan de ruimte. Een spiltrap is een ronde trap die draait om een spil. De spil zit in het midden van de trap. Aan de spil zitten de traptreden vast. Aan de buitenkant van de traptreden zit vaak een leuning. Het grondvlak van een spiltrap heeft meestal de vorm van een cirkel of is veelvormig. De treden van de trap kunnen open of gesloten zijn.


Wat zijn de voordelen van een houten spiltrap kopen?


Een houten spiltrap kopen heeft veel verschillende voordelen:
- Ruimtebesparend: Een spiltrap heeft een hele smalle vorm en past hiermee vrijwel in elke ruimte. Met een spiltrap kunt u het maximale uit uw woonoppervlak halen.
- Stijlvolle toevoeging: Een spiltrap geeft door zijn vorm levendigheid en meer perspectief aan de ruimte.
- Betaalbare prijzen: Een spiltrap heeft een betaalbare prijs. De prijs hangt af van de diameter en hoogte van de trap. De prijs hangt ook af van het aantal traptreden. Het type balustrade heeft ook invloed op de prijs.
- Verbinden van tussenverdiepingen: U kunt de trap integreren als verbindingsstuk vanuit bijvoorbeeld de woonkamer of slaapkamer.
- Veel mogelijkheden: Met een spiltrap kunt u alle kanten op. Van een minimalistisch design tot een uitgesproken en modern design.


Een houten spiltrap kopen bij houtentrappenwinkel.nl


Wilt u graag een houten spiltrap in uw woning kopen? Bij houtentrappenwinkel.nl kunnen we dit voor u regelen. Wij leveren houten trappen voor betaalbare prijzen. De afmetingen kunnen lastiger op te meten zijn in geval van een spiltrap. Wij komen daarom graag bij u langs voor het opmeten. Onze trappen worden op maat gemaakt en als bouwpakket geleverd. Het is ook mogelijk om de trap door ons te laten plaatsen. Wilt u een vrijblijvende offerte of graag meer informatie ontvangen over bijvoorbeeld prijzen? Neem dan snel contact met ons op en wij regelen het voor u voor goede prijzen.

Wijkt u trap af van onze standaard bouwpaketten vraag dan hier uw offerte aan:

De actuele levertijd vindt u hier:

 

 

 

© 2016 - 2024 houtentrappenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel