Zoldertrap plaatsen

 

Wilt u een zoldertrap plaatsen of vervangen? Dan heeft u de keuze om dit te laten doen of zelf aan te pakken. Kiest u ervoor om de zoldertrap te laten plaatsen door onze inmeet- en montagedienst, dan bent u ervan verzekerd dat dit op een vakkundige manier gebeurt. Als u van plan bent om zelf de zoldertrap te plaatsen, dan heeft u veel profijt van onze speciale bouwpakketten. Deze zijn zo samengesteld dat het redelijk eenvoudig is om zelf een trap naar de zolder te maken.

Waarom een zoldertrap plaatsen?

Door een zoldertrap te plaatsen, heeft u veel beter toegang tot de ruimte op de bovenste verdieping. U loopt voortaan zo naar uw eigen werk- of hobbyruimte of extra slaapkamer toe. Heeft u nog een vlizotrap in huis, dan nodigt dit nu niet direct uit om daar dagelijks op naar boven te lopen. Daarom kiezen veel mensen ervoor om de vlizotrap te vervangen door een vaste trap naar zolder. Daarmee stijgt ook gelijk de waarde van de woning.

Zelf een zoldertrap plaatsen

Als u wel van aanpakken houdt en vrij handig bent, dan is een zoldertrap plaatsen zeker aan u besteed. Wij hebben het namelijk extra makkelijk voor u gemaakt om zelf een trap te maken en monteren. Met behulp van onze bouwpakketten zet u een trap naar zolder zo in elkaar. De verschillende onderdelen zijn al voorgeboord, waardoor u ze eenvoudig kunt vastschroeven. Kiest u voor een gesloten trap, dan kunt u de trap met de bijgeleverde stootborden dichtmaken.

Zoldertrap op maat laten plaatsen

Niet iedereen is in de wieg gelegd om zelf een zoldertrap te plaatsen. Dat is ook helemaal niet nodig. Wij zijn graag bereid om dit voor u te doen. Ook voor het inmeten, staan wij voor u klaar. In ons assortiment vindt u verschillende standaardformaten. Heeft uw trapgat een afwijkende maat? Wij zijn ook experts in het maken van een trap op maat.

Waarom bestellen bij houtentrappenwinkel.nl?

  • Bij ons vindt u altijd de houten trap die perfect bij uw woning past.
  • Alle trappen maken wij in onze eigen fabriek.
  • Hierdoor kunnen wij ze aanbieden tegen voordelige prijzen
  • We leveren uw bestelling met eigen vervoer en chauffeur bij u af.

Zoldertrap kopen

Zoldertrap op maat of standaard bouwpakket? Maak uw keuze en bestel een zoldertrap. Dan heeft u deze spoedig in huis.

De actuele levertijd vindt u hier:

 

 

 

© 2016 - 2024 houtentrappenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel