Vaste zoldertrap

Zoekt u naar een betrouwbare en praktische oplossing om toegang te krijgen tot de zolder? Dan bent u bijZoldertrap Houtentrappenwinkel.nl aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid assortiment vaste zoldertrappen aan. Een rechte trap, een trap met een slag of een trap met meerdere draaien zijn voorbeelden hiervan. Ze worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen in onze eigen fabriek in Woerden.

Rechte trap of trap met een draai of slag?

U kunt kiezen uit een rechte trap of een trap met een draai of slag ook wel genaamd spiltrap. De beste keuze voor uw huis is afhankelijk van de beschikbare ruimte en de indeling van de woning. Een rechte trap is geschikt voor efficiënt gebruik van kleinere ruimtes. Heeft u meer ruimte of zoekt u een brede trap? Dan is een vaste zoldertrap iets voor u. Hierbij kunt u kiezen uit de boven- en onderkwarttrap, de dubbelkwarttrap en een halfslagtrap.

Open of gesloten vaste zoldertrap?

De vaste zoldertrap bieden we in gesloten model of open uitvoering aan. Een open trap biedt ruimte tussen de treden. Dit geeft een gevoel van ruimtelijkheid en het laat meer licht door. Een gesloten trap oogt warm en veilig. Hierbij zitten er stootborden tussen de treden. Als laatste bieden we het beste van beide werelden. Een halfgesloten trap, waarbij u zelf kunt bepalen of en waar er stootborden komen.

Is het geschikt voor jouw woning?

Niet in iedere woning is het plaatsen van een vaste zoldertrap eenvoudig. Daarom is het belangrijk om te evalueren of het geschikt is voor uw woning. De trap kan geplaatst worden bij een betonvloer en een houten vloer. Er moet ook genoeg ruimte zijn voor een groot genoeg trapgat. Neem contact met ons op bij vragen voor advies. Dit is vrijblijvend, waardoor er geen kosten aan verbonden zitten.

Wat zijn de voordelen van een vaste zoldertrap?

Een vaste zoldertrap brengt diverse voordelen met zich mee:

  • Betere veiligheid: Een vaste trap biedt meer stabiliteit en veiligheid ten opzichte van alternatieve opties.

  • Hogere woningwaarde: Een hoogwaardige vaste trap kan de waarde van je huis verhogen. Mede doordat het de aantrekkelijkheid ervan vergroot voor potentiële kopers.

  • Creëren van extra ruimte: Een vaste trap naar zolder maakt optimaal gebruik van de ruimte mogelijk. 

  • Verbeterd comfort: Traplopen en spullen van en naar zolder brengen, wordt eenvoudiger met een vaste trap.

Wat kost een vaste zoldertrap?

De kosten van onze vaste zoldertrappen beginnen vanaf 600 euro voor een bouwpakket. Deze kunt u eenvoudig zelf installeren. Wilt u liever een trap op maat? Dan kunt u de trappenconfigurator invullen op de website. Hier kunt u de ideale trap samenstellen. De trap op maat is inclusief plaatsen en inmeten, mits u de trap er bijvoorbeeld zelf uit wilt halen. De uiteindelijke prijs wordt bepaald door factoren zoals de grootte, het type trap, materiaal en eventuele accessoires. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Ontdek hoe wij uw woning veiliger en stijlvoller kunnen maken met een vaste zoldertrap.

 

De actuele levertijd vindt u hier:

 

 

 

© 2016 - 2024 houtentrappenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel